måndag 13 april 2009

Påsken lider mot sitt slut

Påsken är nu firad med vin och god mat i mängder. Vi fick kasta en massa så vi åkte, synd, men ingen ville ha det och allt skulle varit oätbart idag.

Mitt viktmål 55kg är överskridet. Tydligen så har maten smakat bra under helgen. Låg imorse på 55,5 kg så I DID IT! Jag klarade faktiskt av det, att gå upp i vikt. Nu blir nästa steg att hålla vikten! Fortsätta i samma takt, men kanske lite minska i för jag har nu ätit som en häst på senaste tiden. Så länge jag skulle hålla 55 kg. Märkte igår att mina bh´ar är lite för småa, givetvis inte kuporna utan omkretsen. Så jag kanske skulle ta och investera i några nya. Det är också en orsak till att jag inte vill gå upp mer (om jag inte måste)...ja alltså det att man måste köpa nya kläder. Det vill jag inte. Jag har fina och bra kläder och vill inte köpa nya. Speciellt inte jeans så jag får nu bara försöka hålla mig så här. Punkt.

Min mens räckte i 5 dagar inkluderat mellanblödningsdagen. Detta är nog rekod. Men om jag känner min kropp rätt så börjar det väl mellanblöda imorgon igen. Eller så kanske det är så att min viktökning fixat min mens. Måste nog vänta någon månad till med att säga något om den saken. Återkommer...

Såg gravid ut under helgen och alla garvade åt mig. Min mage sväller upp av all mat och blir extremt stor. Skrattade åt det själv, men man blir ju lite förundrad över att ens korpp förändras. Det värsta är att folk tror att jag är gravid fast jag inte är det. Pga denna enorma mage. Och det syns så bra på mig eftersom jag är så smal annars. Egentligen om jag skulle varit fräck så borde jag ha frågat: Jahaa ni tycker min mage är stor, hur är det då med Emma (en tjej som vi hade med oss som ALLTID ser gravid ut eftersom hon är överviktig), vad tycker ni om hennes mage? Men nej, till smala får man tala hur man vill men till överviktiga får man ingenting säga, de kan bli "stötta".

Jakten på Äl börjar typ v.17. Denna gång en lite annorlunda jakt då jag bestämt att lägga testen på hyllan och endast testa om jag får ÄL-ont. Får se hur detta går?!!

2 kommentarer:

  1. Härligt! Grattis till att du har passerat viktgränsen! :-D
    Jobbigt med kommentarerna, men ... nu har du bättre förutsättningar till ivf och + :-)
    Min påsk har inte direkt lett till någon viktökning, men jag tror ändå att jag har segat mig upp sisådär ett halvt eller ett kilo på sistone. Svårt att säga, vår våg är så opålitlig. Dricker Fortimel och försöker att äta lite mer än jag vill ha. Ska försöka lite extra, så att de inte neggar för mycket kring min vikt när jag kommer till privatkliniken om en månad.

    SvaraRadera
  2. Det var jobbigt i början att äta så mycket, men i något skede så bara började det gå bättre och jag smyger ännu ner olja och smör i maten. Och på jobbet har vi alltid sallads sås så det sprutar jag på salladen i mängder.

    Hoppas att du får lite extra före klinikbesöket!!!

    SvaraRadera